Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Datat in anii 1850, chili con carne a aparut prima data in nordul Mexicului si sudul statului american Texas. Numele retetei se traduce prin ardei iute cu carne si reteta originala consta din carne de vita uscata, ardei iute si sare. Acestea erau amestecate bine, formate in "caramizi" si lasate din nou la uscat. Aceste "caramizi" din carne si ardei iute erau usor de transportat si nu se stricau usor. Pentru a le prepara, era suficient sa fie fierte intr-un vas cu apa.
Aditia de fasole rosie in reteta de chili a avut loc candva la inceputul secolului 20, cu alte cuvinte, in urma cu aproximativ un secol, insa este inca contestata de puritani si competitiile internationale de mancare nu permit includerea niciunui tip de fasole si nici marinare carnii inainte de preparare. Topping-urile uzuale includ branza rasa, smantana sau usturoi pisat si reteta se poate servi alaturi de paste sau orez.
Ingrediente: roșii, ceapă, ardei, zahăr brut din trestie, usturoi, sare afumata, chili (6%), sare de mare (6%), piper, coriandru, oregano, patrunjel.