Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Ardeiul iute, mebru al aceleiasi familii ca rosiile, vinetele sau cartofii are, spre deosebire de acestea din urma o reputatie de "baiat rau". Cu un gust atat de iute incat anumite specii trebuiesc manipulate cu manusi, ardeiul iute a fost si este inca folosit pentru auto-aparare, sub forma de spray. Originari in zona Mexicului, ardeii sunt evaluati in fuctie de intensitatea senzatiei de iute pe care o genereaza in receptorii de durere de pe limba si cavitatea bucala si ceea ce era in natura un mecanism de aparare a devenit, in bucatarie, o trasatura cautata si promovata prin reproducere selectiva. Evaluati la peste 25000 pe scara Scoville, acesti ardei iuti sunt macinati cu o granulatie mare si pot fi folositi in orice tip de mancare, sos sau aplicati direct pe carne inainte de macerare sau prajire...