Prin creearea unui cont vei putea face cumparaturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, si vei tine evidenta comenzilor efectuate de tine.
Creaza cont nou
Cafeaua si laptele au facut cunostinta in bucataria europeana candva in secolul 17 si, cam ca aproape tot ce are legatura cu cafeaua pe batranul continent, magia s-a petrecut cel mai probabil in cafenelele vieneze. De aici a fost preluata de francezi, ce au introdus termenul café crème, ce reprezinta orice combinatie dintre cafea si frisca sau lapte. Termenul latte inseamna lapte in italiana si, la baza, bautura contine espresso si lapte spumat. De-a lungul timpului, cafeaua a fost inlocuita cu tot felul de alte ingrediente, cum ar fi ceai verde, masala chai, turmeric, rooibos...
Acest produs inlocuieste faceaua cu Ceai Verde Hōjicha macinat. Acest ceai se produce exclusiv in Japonia si este fundamental diferit de celelalte sortimente de ceai japonez datorita metodei de tratare. Marea majoritate a ceaiurilor japoneze se trateaza cu aburi pentru a opri oxidarea frunzelor dupa culegere, insa acesta se prajeste in vase de portelan pe carbuni incinsi. Acest tratament ii schimba profund culoarea, din verde devenind un maro inchis, si proprietatile, deoarece o parte din catehine si din cafeina sunt degradate. Catehinele sunt substante din componenta taninurilor, raspunzatoare pentru gustul mai amarui al ceaiului infuzat prea mult. Ceaiul are un miros intens si este placut la gust, chiar putin dulceag, amintind de gustul de caramel, insa cu note puternice, lemnoase, de la procesul de prajire.
Amestecul contine Hōjicha, cacao, pudra de cocos, pudra de acai. Toate ingredientele provin din productii certificate BIO Organic.
Prepararea este deosebit de facila si dureaza foarte putin: pentru a-l servi cald, puneti intr-o cana o masura de latte si 250ml lapte. Amestecati bine cu un spumant de lapte, manual sau electric. Pentru a-l servi ca ice latte, umpleti un pahar cu cuburi de gheata, adaugati pudra latte si completati cu lapte. Amestecati intr-un blender pentru 30 de secunde. Laptele de origine animala se poate inlocui cu lapte de soia sau de ovaz pentru a-l face potrivit consumului de catre vegetarieni sau vegani.