Ceai Negru Darjeeling Bannockburn Autumnal - First Flush

Ceai Negru Darjeeling Bannockburn Autumnal - First Flush
Cod produs: N 141

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Marți, 23 apr.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
74,98 Lei

Grabeste-te! Inca 10 persoane se uita acum la acest produs




​Pretul afisat  este pentru 50g.

Efecte benefice ale Ceaiului Negru:

  stimuleaza activitatea creierului
  inlocuieste cu succes cafeaua, energizand organismul
  amelioreaza tulburarile sistemului digestiv
  intareste sistemul imunitar
  ajuta la prevenirea racelii si gripei
  combate efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete

Situata in zona dealurilor Shiwalik din partea sudica a muntilor Himalaya, la o altitudine medie de 2.100 metri, cu o vedere spectaculoasa a celor mai inalti munti din lume, plantatia Bannockburn este una dintre cele mai vechi si mai apreciate din India, ceaiul Darjeeling cules aici fiind supranumit "sampania ceaiurilor". Unul dintre elementele ce evidentiaza acest ceai este acela ca planta din care se culege nu face parte din soiul Camellia Sinansis Assamica, varianta predominanta in culturile indiene, ci din Camellia Sinensis Sinensis, versiunea chinezeasca a plantei, aclimatizata cu usurinta aici datorita conditiilor similare cu cele din China.

Un ceai Darjeeling cules primavara, cu intensitatea specifica ceaiurilor culese in acest anotimp, si gust dulceag, cu o tenta vegetala si o foarte subtila nota citrica. Excelent pentru o dupa-amiaza relaxanta...

 

Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
90℃ 5 grame 4-5 minute

 


Preparare: pentru fiecare cana de 250ml se pun aproximativ 5 grame de ceai, in apa la 90℃ si se lasa la infuzat 4-5 minute. Daca timpul de infuzat sau temperatura depasesc valorile recomandate, se va absorbi mai multa teina.

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.




A Darjeeling emerging from the autumn plucking, possessing the typical complete flavor. A fine tea for the afternoon hour.

Preparation: for a 250ml cup, use 5 grams of tea, add boiling water and leave for 4-5 minutes. If Infusion time or temperature exceed the recommended values, the tea leaf will release more theine.

Comes in a special bag with a clip for sealing.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie