Ceai Alb Bei Mei Yin Zhen

Ceai Alb Bei Mei Yin Zhen
Cod produs: W 100

Livrare Expres: 18 Lei
Estimare Livrare, Marți, 23 apr.

Beneficii:
  • Livrare Gratuita la comenzile de minim 199 RON
  • Plata securizata prin card bancar
122,75 Lei

Grabeste-te! Inca 8 persoane se uita acum la acest produs




Pretul afisat este pentru 50g.

​Efecte benefice ale Ceaiului Alb:

  incetineste procesul de imbatranire al pielii
  ajuta la reducerea nivelului de colesterol
  ajuta le mentinerea igienei si sanatatii orale
  intareste sistemul imunitar
  combate acneea si are un puternic rol anticelulitic

   Un ceai alb Chinezesc de mare rafinament, unul dintre cele mai scumpe ceaiuri albe, unul din cele mai apreciate, iata cateva calificative ce ii sunt atribuite acestui sortiment de exceptie ce provine din celebra provincie Fujian, produs doar in doua regiuni ce se intind de la nord la nord-est, Zhenghe si Fuding. Cunoscut sub diferite nume ca: Bai Mei Yin Zhen, Bai Hao Yinzhen, White Down Silver Needle, Silver Needle - insemnand ,,Acul de Argint". Pentru acest sortiment, se culeg primavara, intr-o perioada scuta de cateva zile, doar frunzulitele tinere ,,un boboc" cum spune expresia consacrata. Originalul Silver Needle este procesat doar din sortimentul Da Bai (Marele Alb), multe imitatii fiind de fapt un ceai verde , foarte diferit de ce trebuie si la gust si la beneficii.
  

   Doar putin oxidat, provine de fapt dintr-o prima recolta a anului, situata intre finalul lui martie si inceput de aprilie, atunci cand apar primele frunzulite din an. Recoltarea se face diferit de cea a ceaiului verde si anume atunci cand soarele este sus si umezeala a fost indepartata de pe boboci. Cele mai bune productii respecta si azi timpul de uscare ulterioara la soare si nu variantele industriale. Urmeaza o usoara oxidare, zvantarea si uscarea. Exista o mica diferenta intre stilurile celor doua zone in care se produce acest sortiment, dar ambele variante sunt apreciate la cel mai inalt nivel, in toata lumea, datorita gustului dulceag si delicat.

 

Temperatura Dozaj Timp Infuzare
temperatura dozaj infuzare
80℃ 2 masuri 2 minute

 


Preparare: pentru fiecare cana de 250ml se pune 2 masuri de ceai, in apa la 80℃ si se lasa la infuzat 2 minute.

Ambalare: punga cu clips pentru resigilare.

 


Highly refined Chinese white tea, one of the most expensive and appreciated white teas, produced in the famous province Fujian, in just two regions stretching from the north to the north-east: Zhenghe and Fuding. Also known as Bai Mei Yin Zhen, Bai Hao Yinzhen, White Down Silver Needle. For this assortment only young leaves are picked, in late March, early April. Only very little oxidized, this tea is harvested during the day, when the sun is high in the sky and it's heat has removed the humidity from the leaves. The leaves are then dried in the sun, not industrially and there are slight differences between the two production areas, but both variants are highly apreciated for their delicate and slightly sweet taste.

Preparation: for a 250ml cup, use 2 measures of tea, add 80℃ hot water and leave for 2 minutes.

Comes in a special bag with a clip for sealing.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie